| Budova Mizukageho | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
polkin Members
Rank : Mizukage Vesnice : Kiri Zaměření : Ninjutsu Element : suiton
| Předmět: Budova Mizukageho Thu Mar 03, 2011 7:34 pm | |
| | |
|
| |
Kazuki Etsuko Members
Rank : borec Vesnice : Kirigakure Zaměření : Kenjutsu Element : hovno no jutsu Kekei Genkai : ta největší kokotina Age : 28
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 3:30 pm | |
| Vešel jsem dovnitř a spatřil Mizukageho.. nevypadal jako nováček, no byl to Mizukage, takže ani nemůže vypadat jako nováček, ale na Kageho, byl mladej. Přistoupil jsem kněmu a zeptat jsem se ho:
"Mizukage-sama? Nemáte pro mě a mého bratra nějakou misi pro geniny?"
Netrpělivě jsem čekal na jeho odpověď. | |
|
| |
Keisken Kantou Members
Rank : Raikage Vesnice : Kumo Zaměření : Ninjutsu Element : Suiton, Katon Kekei Genkai : Suffoit (Velmi rychlé pohyby, Je tak rychlý že někdy umí i zpomalit čas)
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 3:33 pm | |
| *přijde* ,,Hajá, já vás posekám!" *a vytáhne katanu* ,,Apríl!!!!"" *schová katanu a čumí na vyděšenou tvář mizukageho a toho gennina* | |
|
| |
Kazuki Rai Members
Rank : Genin Vesnice : Kiri Zaměření : Kenjutsu Element : Raiton Age : 33
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 3:37 pm | |
| Vstoupil jsem a zahlíd bratříčka a nějáký traponě, pak tu byl ještě majestátní a úžasný Mizukage-sama. "Čus Etsuko, kdo to je s tim minimečem?" Otráveně se rozhlídne. "Ale je to tu pěkný."
| |
|
| |
Kazuki Etsuko Members
Rank : borec Vesnice : Kirigakure Zaměření : Kenjutsu Element : hovno no jutsu Kekei Genkai : ta největší kokotina Age : 28
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 3:39 pm | |
| "Ty vole" koukal na ninju co přiběhl, rozrazil dveře, udělal ,,hajá" zasmál se a odešel. Tahle vesnice je plná magorů. Mezitím jsem zahlídnul bratra jak vstupuje. "Nazdar, maj to tu cool no, ale Mizukage-sama nějak nevnímá.. a ten s minimečem? Udělal hajá a utek." | |
|
| |
polkin Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 4:14 pm | |
| *vzbudí se* "jéé...prominte, asi sem usnul, co se děje, chlapci??" | |
|
| |
Kazuki Etsuko Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 4:16 pm | |
| "No týý vole, von spal.." překvapeně jsem řekl. První člověk co umí spát s otevřenýma očima.. řekl jsem a zasmál jsem se. Kouknul jsem se na něj a řekl jsem: "Misi chcem, já a můj bratr, nudíme se.." Čekal jsem na jeho reakci, ale stále si mnul oči, snad vnímal. | |
|
| |
polkin Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 4:18 pm | |
| "joo,..misi, když myslíte, ale měli byste si najít třetího člena,....jinak se vždy najdou nějaké D mise" | |
|
| |
Kazuki Etsuko Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 4:20 pm | |
| Zamračil se. Co si to myslí, nějakej náfuka ten kage. "Ale my jsme jen dva! A chceme misi!" | |
|
| |
polkin Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 4:23 pm | |
| "když tak prosíte, můžu vám dát misi typu C a já budu váš sensei jenom počkejte, podívám se jestli nějakou mám" | |
|
| |
Kazuki Etsuko Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 4:26 pm | |
| Pff. Ten kage je na jednu stranu divnej a na jednu stranu pohodář. "Tak šupej Kágu" říká už znuděně. Otočil jsem se na bratra a řekl jsem mu: "Budeme mít misi, cool ne?" a zvednul jsem palec. | |
|
| |
polkin Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 4:28 pm | |
| "tak jo, je tu jedna mise, doprovodit dřevorubce do pily v okolí kiri, co vy na to? | |
|
| |
Kazuki Etsuko Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 4:31 pm | |
| "Pro mě, za mě!" odvětil jsem. "Jdem?!" řekl jsem. "Tak vstávej, vstávej.. no zvednu se z tý židle a jdeme!" mávám rukou. | |
|
| |
Kazuki Rai Members
Rank : Genin Vesnice : Kiri Zaměření : Kenjutsu Element : Raiton Age : 33
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 4:33 pm | |
| Podíval jsem se na Kageho a na bratříčka. "Skvěle.. No aspon tu nebudem jak dvě tvrdý Y "
| |
|
| |
polkin Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 4:34 pm | |
| "kdyt už jdu" *přesun pila* | |
|
| |
polkin Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 5:16 pm | |
| *přišel sem a sednul si na vyhřátou židli u stolu a počítal prachy z mise* | |
|
| |
Kazuki Etsuko Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 5:17 pm | |
| Přišel jsem dovnitř a viděl sedícího Mizukage-sama. "Tak sem tu pro tu vodměnu" řekl jsem a čekal. | |
|
| |
polkin Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Sun Mar 06, 2011 5:25 pm | |
| "áá,...to už ste hotoví....tak jo,...počkat tak C mise plus D mise,......hmmm....tady máte stovku a rozdělte si to" *podával jim peníze* | |
|
| |
Keisken Kantou Members
Rank : Raikage Vesnice : Kumo Zaměření : Ninjutsu Element : Suiton, Katon Kekei Genkai : Suffoit (Velmi rychlé pohyby, Je tak rychlý že někdy umí i zpomalit čas)
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Mon Mar 07, 2011 7:16 am | |
| *přijde 20 klonů Raikageho-sama* ,,Raikage nám řekl, ať se rozprchneme do všech vesnic a sloužíme vám* | |
|
| |
Kazuki Etsuko Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Mon Mar 07, 2011 8:34 am | |
| 100 za D a C misi? No to si snad dělá prdel.. v konoze by nám dali rozhodně víc.. jak by řekl můj bratr.. jsme socka země.. | |
|
| |
Kazuki Etsuko Members
| Předmět: Re: Budova Mizukageho Mon Mar 07, 2011 10:43 am | |
| Vyrážím směrem ven. "Mizim, mějte se tu, budu někde venku" | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Budova Mizukageho | |
| |
|
| |
| Budova Mizukageho | |
|